De Eerst op de Maand

Its the first of April, yes I know, I don’t know how that happened either! We’ll be seeing Christmas is the supermarkets again soon enough! I feel like 2015 is just galloping by and i’m clutching on with my finger tips! Anyway – of piste there – standard 1st of the Month blog post in het nederlands.


2015-03-31 18.27.23Hallo! Prettige eerste dag op de maand! Elke eerste dag schrijve ik een blog in het nederlands.  Vandaag denk ik een post over mijn vakantie in september omdat voel ik een beetje vertrouwen te gaat over het. Dit week het weer is leuk. Het voelt als lente met de zon en geen regen. Ik denk op mijn vakantie. In september ga ik naar Spanje met mijn moeder en mijn vader. Mijn Nederlands vriend heb een thuis in Moraira, Villa Siesta. Het is heel leuk met het zwembad en het strand. Ik kijk er naar uit! Het weer mooie en warme zijn en elke nacht wij gaan lekker buiten eten. I houd van eten van Spaans en de wijn ook! De muziek van Spaans maakt mij blij te horen! Ik ging naar de vakantievilla in november vorig jaar! Ik schreef over het hier.

Wij gaan met de auto naar het huisje in Moraira van de luchthaven in Alacant. Ik moet een nieuwe boek inpakken te lees naar de strand. Ik moet als zonnecrème inpakken ook omdat de temperatuur over dertig graden SAM_0355 (1)zijn. Ik praat geen Spaans maar “Hola, Commo Estas?” daarom ik voelt als een super toerist in de supermarkt of de stad. In Spanje zij met euromunten betalen maar niet in England moet ik wat euro’s te kopen voordat ik op reis  Ik heb niet op vakantie geweest met mijn ouders voor een lange tijd. Ik kan niet wachten om op vakantie te gaan maar moet ik wachten 6 maanden!


So there we go then. There are a few bit that are a little ‘broken Dutch’ because I just don’t know how else to say them but I hope the majority of you can read it and understand what I am saying. Tot volgende keer! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s